składniki potrzebne na 2 porcje:
- 300g makaronu farfalle;
- podwójna pierś z kurczaka;
- cebula;
- czosnek;
- bazylia;
- oregano;

- 3 garście świeżego szpinaku;
- śmietana;
- żółtko;
- oliwa;
- sól;
- pieprz mielony.

sposób przyrządzenia:


bon apettit!
Ja tam bardzo rzadko jem kokardki, ale makaron to makaron - lubię je. Zwłaszcza z takimi dodatkami, bo co jak co, ale kurczak, szpinak i śmietanowy sos to połączenie idealne.
OdpowiedzUsuńUwielbiam makarony w śmietanowym sosie... Pyszności! A do tego kurczak i szpinak - świetnie połączenie ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
OdpowiedzUsuńmakaron ze szpinakiem uwielbiam :) jak dla mnie super :) pozdrawiam i polecam dania na grilla http://www.zgrilla.pl/biala-kielbasa-z-grilla-w-sosie-musztardowo-chrzanowym/
OdpowiedzUsuńJeden z moich ulubionych makaronów :) Aż mi ślinka pociekła ;)
OdpowiedzUsuńplukanie makaronu zajezdza troche 'polaczkowoscia'. dobry makaron, bez plukania jest idealny
OdpowiedzUsuńDzień dobry, Zwracam się z uprzejmą prośbą o podanie kontaktowego adresu e-mail na kontakt@blog-media.pl w celu umożliwienia przekazania propozycji współpracy. Serdecznie pozdrawiam:)
OdpowiedzUsuńpychotka :) skorzystałam dziś - obiadek :)
OdpowiedzUsuńu mnie teraz konkurs może się skusisz - zapraszam :)
mybeautyjoy.blogspot.co.uk/2013/12/10000-rozdaniekonkurs-nr2.html
woow taki farfalle musiał być pyszny
OdpowiedzUsuńpyszności!
OdpowiedzUsuńWygląda super zwłaszcza z tym sosem :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam makaron ze szpinakiem :)
OdpowiedzUsuńPysznie to wygląda :-)Pozdrawawiam i zapraszam do mnie
OdpowiedzUsuńhttp://www.mecooks.com
Wygląda bajecznie :)
OdpowiedzUsuńWypróbowałam i szczerze polecam to danie :-)
OdpowiedzUsuń